Trening

Trening på fjorden – I en rask kajakk er det like gøy å trene som å gå på langrennski eller sykle. Fjordene i Sogn og Fjordane er ofte stille og derfor perfekt for denne form for trening. Ryggplager forsvinner med jevn trening i kajakken.

Trening i basseng – tilvenning, redningsøvelser og ballspill er lett og gøy i basseng. Sunnfjord Kajakklubb har 12 polokajakker fast oppbevart i Førdehuset ved bassengkanten. Alt ligger til rette for bruk i f.eks skoletiden/SFO. Prosjekter for dette er under planlegging.

Tur i innlandet – Sogn og Fjordane har fantastisk mange vakre innsjøer og mindre vann som er lett blir tilgjengelig med en kajakk. Fiske er flott å kombinere med kajakk.

Tur på hav – Fjorder og kystområder i Sogn og Fjordane er unik i verden med sin variasjon. Fra en kajakk får en sett det uten forstyrrelser.

Kajakkpadling er lærerikt, da en må lære seg ulike redningsteknikker, og ikke minst lære seg å ferdes på fjord og hav, og kajakkpadling blir derfor er en bit av vår ærverdige kystkultur.

Ta kontakt for en diskusjon om et opplegg som passer deg!